رزین پلی استر صنایع ساختمان که به طور گسترده در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد، متریالی است که استفاده از آن در دکوراسیون داخلی جذابیت زیادی به فضا خواهد داد. با این حال در ادامه این مقاله سعی شده در مورد کاربرد های این رزین بیشتر صحبت شود.
کاربرد رزین پلی استر صنایع ساختمان غیر اشباع
به طور کلی لازم است بدانید رزین پلی استر غیر اشباع که از واکنش تراکمی یک ترکیب الکلی دو عاملی و یک اسید چند عاملی تهیه شده است، امروزه در دکوراسیون داخلی بسیار پر کاربرد می باشد.
این ماده که غلظت شبیه مربا دارد بیشتر در برای مجسمه سازی و کار های صنعتی کاربرد داشته اما نمی توان از کاربرد آن در صنایع ساختمان نیز چشم پوشی کرد.
حال قبل از اینکه در خصوص کاربرد این نوع رزین بگوییم لازم است توجه داشته باشید که رزین پلی استر که یک رزین مصنوعی و دست ساز است، در ابتدا به صورت مایع بوده اما هنگامی که به آن هاردنر اضافه شده و حرارت زیاد می شود، به شکل ژله در آمده و در نهایت محکم می گردد.
جالب است توجه داشته باشید یکی از مهمترین استفاده های این رزین که موجب شده است تولید رزین پلی استر رونق پیدا کند، استفاده از آن در تولید پارتیشن است.
همچنین پانل های رزین پلی استر نیز برای استفاده در دیوارها مناسب بوده و به دلیل خاصیت شست و شو که دارد، بسیار کاربردی می باشد.
این نوع رزین پلی استر همچنین برای ساخت کفپوش فضای داخلی به صورت سطحی صیقلی و یک دست مناسب است.
همچنین جالب است علیرغم این که از این رزین ها در ساخت مجسمه استفاده می شود، می توان از آن در تولید مبلمان و دیگر لوازم دکوری و کاربردی منزل استفاده نمود.
کارخانه تولید رزین پلی استر صنایع ساختمان
با توجه به استفاده های زیادی که از رزین پلی استر در صنایع ساختمان می شود، امروزه مشاهده شده که در کارخانه رزین پلی استر این ماده به صورت عمده تولید و به سراسر کشور عرضه می گردد .
توجه داشته باشید همان طور که پیشتر هم گفته شد در هنگام تولید این رزین ها ابتدا ماده به صورت مایع بوده اما با نزدیک شدن مولکول ها به هم مقداری از محلول تبخیر می شود و بعد از پایان فرآیند حجم پلی استر کاهش پیدا می کند.
همچنین لازم است بدانید رزین سخت شده را دیگر نمی توان به حالت اولیه باز گرداند. علیرغم این امر توجه داشته باشید که کارخانه تولید این رزین ها در سراسر کشور از جمله شهر اصفهان وجود دارد.