رزین پلی استر ریختگری کاربرد خاصی در صنایع گوناگونی دارد. قیمت این محصول متفاوت اعلام می گردد که دلیل اصلی آن، نوع تولید و عرضه است. باید گفت، می توان چنین کالایی را با نرخ های درب کارخانه هم به دست آورد. اما تا چه اندازه با این محصول آشنایی دارید؟ شرکت تولیدی در چه انواعی رزین پلی استر را می سازد؟
آنچه که باید در مورد رزین پلی استر ریختگری بدانید
رزین ها، انواع مختلفی دارند که در این میان، نوع پلی استری، ویژگی های خاص خود را دارا است. در این بخش می کوشیم تا آنچه که باید در مورد این نوع از رزین ریختگری بدانیم، برای تان ارائه دهیم.گفتنی است که این ماده، زمانی که با خشک کننده ها مخلوط می گردد، با حرارت بالا (20 درجه سانتی گراد)، حالتی ژله ای به خود می گیرد و سپس از آن سخت می شود.
این کار بر اثر فرآیند نزدیک شدن مولکول ها صورت گرفته و همینطور علت دیگری آن، تبخیر شدن محلول است. البته باید بگوییم، حجم محصول پس از این کار، تا اندازه ای کاهش پیدا می کند. در ریخته گری و تولید قالب های مختلف، از این نوع رزین به شکل وسیعی استفاده به عمل می آید.
این نکته را هم به یاد داشته باشید که پس از سخت شدن، پلی استر به حالت مایع بر نمی گردد. انواع رزین پلی استر وجود دارد که موارد کاربردشان با هم دیگر متفاوت است. در پایین، بیشتر به این موضوع پرداخته ایم.
بزرگترین کارخانه انواع رزین پلی استر در کشور
در کشورمان، بزرگترین کارخانه انواع رزین پلی استر، محصولاتش را با استفاده از مواد اولیه مرغوب ساخته و ارائه می کند. باید گفت، شرکت محصول را به شکل نیم و تمام پلی استر می سازد. نوع نخست، از دو روغن سویا و نارگیل ساخته می شود.ولی پلی استر تمام که به ایستاده نیز معروف است، سه جزئی می باشد که از رنگ غیر اشباع، شتاب دهنده و هاردنر برای تولید آن کار می گیرند. اما این محصولات، در صنایع گوناگونی قابل استفاده اند که به برخی از آنان در اینجا اشاره می کنیم:
- ساخت انواع قالب
- در ریخته گری
- در سرامیک سازی
- پیکر تراشی
- ورق های طلاکوبی
- صنایع واشر سازی
کارخانه رزین پلی استر، مشتریان خاص خود را دارد و مالکان این مشاغل، از جمله خریداران اصلی محسوب می شوند. قابل ذکر است، این تولیدی بزرگ، محصولاتش را در بسته بندی های متفاوتی ارائه می کند و در دسترس عموم قرار می دهد. می توانید با خرید کلی چنین رزینی، در امور گوناگونی از آن بهره ببرید.